פורסם ב- כתיבת תגובה

מתכון פודינג צ’יה אסאי


הגוון הסגול המהמם מגיע מאבקת האסאי שהיא אבקת סופר פוד (מזון על) טבעית ובריאה שמשדרגת על מנה.

מתכון לשלוש צנצנות קטנות-

מצרכים:
4 כפות זרעי צ’יה
16 כפות (כ-250 מ”ל) משקה אורז עם שקדים אורגני ויטאריז
1 כף אבקת אסאי של יוניקורן

לטופינג:
שקדים מולבנים גפרורים
אוכמניות כחולות מיובשות

אופן ההכנה:
ראשית מערבבים את אבקת האסאי עם המשקה אורז שקדים ולאחר מכן מערבבים עם זרעי הצ’יה ומניחים לזה לשבת כמה דקות.
כעבור כמה דקות מערבבים פעם נוספת ומניחים במקרר ל3 שעות לפחות (רצוי 6 שעות ואפשר גם כל הלילה).
מכניסים את התערובת ל-3 צנצנות קטנות ועכשיו תוכלו להוסיף את השקדים והאוכמניות הכחולות למעלה ובתאבון.

*ניתן ואף מומלץ להוסיף פרי טרי כגון פטל או כל פרי יער כזה או אחר.
*ניתן גם לשלב במתכון סוגי אגוזים/ גרנולה אחרים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *